Platdakdichting


Onze specialisatie ligt in het dichten van platte daken. Veel mensen blijken last te hebben met hun plat dak. Dat is uiteraard voor wij langs zijn geweest!

Platte daken hebben een trage afwatering. Door hun erg beperkte helling blijft het water soms zelfs staan. Het is dan een absolute must natuurlijk om een waterdicht dak te hebben dat bovendien de temperatuurschommelingen in ons land goed kan weerstaan.

Het herstellen van platte daken vergt een uitstekende kennis en ervaring met dit onderwerp. Het herstellen van naden (bij bijvoorbeeld bedekking met bitumen), de aansluitingen met de muur, de correcte plaatsing van het zink, een totale renovatie van de roofing door middel van coatings, de constructie zelf (ook indien aangetast door wormen, schimmels of water),… u bent bij ons aan het juiste adres!

Bekijk onze volledige lijst van diensten

de gevolgen…

U wil uiteraard water uit uw huis weren. Snel ingrijpen is dan ook belangrijk. Eens het water zichtbaar is door vochtvlekken, strepen op muren of zelfs vorming van schimmel is er meestal al redelijk wat aan de hand. Langer wachten is vaak kostelijk en kost u een nieuwe laag verf of behang. Of erger. Wacht dus niet en contacteer een vakman bij de eerste tekenen van vocht!